Milyen dekorációkat készíthetünk izlandi zúzmóból?

Milyen dekorációkat készíthetünk izlandi zuzmóból?

Milyen dekort válasszunk?

Hová illik az izlandi zuzmóból készült dekoráció? 

Mit lehet belőle rendelni?

Ebből szeretnénk egy kis ízelítőt adni a felsorolásunkkal!

Zuzmófalak

Ennek van a legnagyobb esztétikai élménye, amikor egy egész fal van beborítva ezzel a természetes, puha és illatos, ráadásul gondozásmentes anyaggal!

Amit az izlandi zuzmóból készült falakról tudni kell:

Nem igényel öntözést, nem igényel portalanítást, nem igényel fényt! Ebben a zöld felületben csak gyönyörködni kell!

Keretbe foglalt zuzmó képek:

Bármilyen méretet el tudunk készíteni és nem lényeges a keret anyaga, színe, mert az ön igényeihez és megrendeléséhez igazítjuk a dekorációt!

Gömbök:

Az sem akadály, ha gömb formájú dísz szeretnénk, mert nagyon jól mutat és akár úgy is el tudjuk készíteni, hogy plafonról lógjon a térbe egymás mellett több méretben is! A hatás fantasztikus lesz!

Céglogók, 3D céglogók:

Akár azt szeretné a kedves megrendelő, hogy izlandi  zuzmóból tegyük ki a logót, vagy a habbetűből készült cégérbe beledolgozzuk a zuzmót, mi megoldjuk! Ennél menőbb és modernebb dizájnt ma nem lehet találni!

Zuzmóból készült betűk:

Akár egy feliratot szeretnék, akár egy nevet zuzmóból, egyben biztosak lehetünk, vendégeink le lesznek nyűgözve a látványtól!

Asztaldíszek:

Fantasztikusan mutat egy ünnepi asztalon is a színes zuzmó, de akár a hétköznapokon is feldobja az étkezőasztalt!

Éttermeknek a godnozásmentessége miatt kifejezetten ajánljuk, ezt nem kell locsolni és mindenki gyönyörködni fog benne, aki betér egy vendéglőbe, ahol ilyen dekoráció van!

Dekorációk:

Itt azt kell mondjuk, hogy a határ a csillagos ég! Nemrég valaki fát szeretett volna egy üres, nagyobb méretű falra, de volt már olyan is, hogy fényképkeretet szeretett volna a kedves megrendelő színes, illetve zöld zuzmóból!

Lámpa díszítések, lakberendezések:

Ezek a legkülönlegesebb látnivalók egy házban! Van  ahol nem szeretnénk központba helyezni az izlandi zuzmóból készült dekorációt, de van, hogy csak egy pici kis különlegességre van szükség, nos, akkor ezt a fajta dekort ide találták ki! 

Zuzmócsempék:

Rendkívül jól mutat konyhában,  fürdőszobában, mellékhelyiségben, előszobákban az izlandi zuzmóból készült dekoráció! Sőt, a mosogató mögé helyezett zuzmócsempe igazán ki fogja emelni a konyhát a hétköznapi hatásból!

 

Szóval, önök kitalálják, mi megvalósítjuk!

 

Hívjon minket bizalommal és elkészítjük, amit megálmodtak! 

Nyomtatás